Újra Euroguidance pályatanácsadói díj 2022!

Rangos elismerésben részesült a Székesfehérvári Szakképzési Centrum

Budapest, 2022. október 04.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal két évente írja ki pályázatát a pályaorientáció területén dolgozókat megszólítva. A  pályaorientáció fontos feladat az oktatásban, így az egész országból megmozdultak újra a szakemberek, pedagógusok, tanárok, oktatók, sőt diákok. Minden alkalommal számos jó gyakorlat, egyedülálló, vagy hiánypótló pályaorientációs eszköz, különféle online fejlesztések, alkalmazások kerülnek a pályamunkák közé. A szakmai zsűri két kategóriában hirdet első három helyezést, a fiataloknak (általános iskolai tanulók), és a felnőtteknek szóló pályaorientációs lehetőségek  tekintetében.

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum elkötelezettsége a pályaorientáció irányába megkérdőjelezhetetlen, melyet az eddigi díjak, különdíjak is bizonyítanak. A 2022-es pályázatra 4 egyéni produktummal pályáztak az SzFSzC munkatársai.

A Széchenyi István Műszaki Technikum igazgatója, Horváth Lajos készítette Pályaorientációs Adventi naptár a Fiatalok kategória III. helyezését érte el.

Az ünnepélyes díjátadó szekció ülésein az érdeklődők megismerkedhettek a pályaművekkel, kérdéseket tehettek fel a pályázók felé. Az online eszköz rejtelmeibe betegség miatt Fűrész István a Centrum pályaorientációs külső szakértője vezette be a jelenlévőket.

Euroguidance Pályatanácsadói Díj 2022.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.